Underkläder i merinoull


Sveriges billigaste ylleunderkläder? bedöm själv!


Varma underkläder i merinoull för män och kvinnor.

Känn dig bekväm hela dagen i sköna och stilsäkra kvalitetsunderkläder i merinoull från Brubeck. Underkläderna i merinoull ger dig den komfort du letar efter i ylleunderkläder, oavsett om du ska gå på stan, vara hemma och ta det lugnt eller tillbringa många timmar på jobbet. Brubecks underkläder i merinoull är designade för att du ska känna dig varm och bekväm i alla situationer. 

Luftiga underkläder i merinoull som känns fantastiska.

Sammansättningen av merinoull och andra material ser till att du kan röra dig fritt och få maximal komfort i vardagen. Underkläderna i merinoull har en skön och bekväm passform som formar sig efter kroppen utan att sitta för tight eller strama åt. Välj dina nya underkläder i merinoull i vårt urval av ylleunderkläder för män och ylleunderkläder för kvinnor – allt tillverkat i samma höga kvalitet som håller dig varm och bekväm.

Ingen rea på ylleunderkläder - bara ett stort utbud av ylleunderkläder till låga priser!

billigt uldundertøj i høj kvalitet

När du köper ylleunderläder hos oss får du alltid det bästa priset på ylleunderkläder. Vi får ofta frågan om vi tillverkar ylleunderkläder för barn. Tyvärr har vi inte vanliga ylleunderkläder för barn i sortimentet än, men fabriken kommer förhoppningsvis börja tillverka det snart. Lyckligtvis kan du redan nu köpa underkläder i merinoull för barn från vår aktiv-serie, så att hela familjen kan få varma ylleunderkläder - både barn och vuxna.


varför ska du köpa ylleunderkläder? 5 fördelar.


uldundertøj i merino uld

 

Material i Brubeck® ylleunderkläder.

Underkläderna i merinoull är sammansatta av flera lager tyg, där varje lager bidrar till ylleunderklädernas goda egenskaper. Det inre lagret är sammansatt av polyamid och elastan, som gör ylleunderkläderna extra flexibla och ser till att de håller passformen. Ylleunderklädernas yttre lager är gjort av 100% australiensisk kvalitetsmerinoull. Ylleunderkläderna är givetvis dermatologiskt testade, och ingehåller inga farliga kemikalier och färgämnen.

Ylleunderkläder på våren, sommaren, hösten och vintern.

Många tror att ylleunderkläder bara passar de kalla månaderna. I själva verket håller läckra ylleunderkläder dig varm året om. En del av våra kunder har problem med drag i de "nedre regionerna" och upplever problem med det. Här kan ylle hjälpa för att hålla dig varm.   

Ylleunderkläder reglerar din kroppstemperatur.

Ylleunderklädernas speciella förmåga att reglera kroppstemperaturen gör att kroppen håller 37 grader, oavsett om det är kallt eller varmt ute. Om det blir riktigt kallt, eller om du tillbringar mycket tid utomhus, ska du prova våra underkläder i merinoull aktiv.

Självrengörande underkläder som torkar snabbt.

Ylleunderkläderna har en självrengörande effekt, så att du inte behöver tvätta dem så ofta. Oftast räcker det med att vädra ylleunderkläderna, så blir de fräscha och redo att användas igen.

Så tvättar du ylleunderkläderna bäst.

En annan fråga vi får ofta är hur ylleunderkläderna ska tvättas. Till skillnad från många andra ylleunderkläder på marknaden behöver du inte använda speciellt ylletvättmedel till våra underkläder. Du vänder bara ylleundekläderna ut och in och tvättar i 30-40 grader, utan att använda sköljmedel. 


Få din nya ylleunderkläder i en snygg presentask.


uldundertøj i gaveæsker

 

Underkläder i merinoull i läcker förpackning.

När du köper Brubecks underkläder i merinoull levereras de alltid i snygga kvalitetsaskar, som också kan användas till förvaring av ylleunderkläderna. Om du ska ge bort ylleunderkläderna i present kommer både du och mottagaren uppskatta den extra lyxkänslan som en snygg, läcker förpackning skapar. På askens baksida akn du läsa mer om Brubecks underkläder i merinoull, och här hittar du även tvättråd.


EuropEisk kvalitet och GARANTI efter köpet.


2 års 100% reklamationsrätt på underkläder.

Alla Brubecks underkläder i merinoull genomgår en sträng och grundlig kvalitetskontroll på fabriken. Varje ylleplagg kontrolleras i sömmar, passform och färg innan det packas in i kvalitetsemballage. Ylleunderkläder som inte lever upp till kvalitetskraven kasseras omgående, så att enbart de bästa ylleunderkläderna når dig och andra kunder. Om du upplever problem med dina nya ylleunderkläder inom två år ska du bara kontakta oss. Om defekten beror på kvalitetsfel från fabriken byter vi givetvis varan åt dig.

Ylleunderkläderna är producerade i EU - din garanti för hög kvalitet!

Tänker du någonsin på var dina underkläder produceras och under vilka villkor? Brubeck produceras i Polen på en av de mest moderna fabrikerna inom EU. De stränga europeiska kraven på klädproduktion garanterar att dina underkläder varken innehåller farliga kemikalier eller färgämnen. Samtidigt gör du en insats, och bidrar till att kläder produceras under goda förhållanden, eftersom EU kräver goda arbetsvillkor och inte tillåter barnarbete.

100.000+ europeiska kunder köper Brubeck!

Brubeck har producerat kläder och underkläder 2005, och är erkänt som ett av de bästa märkena i östeuropa. Brubeck expanderar kraftigt i hela Europa, och fler och fler skandinaviska kunder har fått upp ögonen för den kvalitet som Brubeck till konkurrenskraftiga priser. Brubeck är utnämnt till "Luxury brand of the year 2016" vid den årliga prisutdelningen i Polen, och har utöver det vunnit flera europeiska priser inom innovativa kvalitetskläder.


gratis frakt PÅ KÖP ÖVER 500:-! | ANNARS 45:-


Få dina kläder och underkläder levererade gratis med POSTNORD på köp över 500:-!

Vi älskar alla gratis frakt när vi köper kläder online. Därför är jag glad att jag kan erbjuda dig fri frakt till närmaste POSTNORD-uthämtningsställe på köp över 500:-. Ditt köp skickas inom 1-7 vardagar - normalt samma dag.

LÄCKRA YLLEUNDERKLÄDER FÖR KVINNOR / DAM


uldundertøj til kvinder / damer

Långärmad damundertröja i merinoull

Föredrar du långa ärmar på din undertröja? Ta en titt på vår långärmade undertröja i merinoull, som är håller samma höga kvalitet som resten av våra damunderkläder i merinoull. Du hittar ylleundertröjan i storlek Small, Medium, Large eller XL. Undertröjan finns i färgerna vitt, grått, blått eller svart - så att du kan få matchande ylleunderkläder.

T-shirt i merinoull dam

Föredrar du korta ärmar på din ylleundertröja? Ta en titt på vår t-shirt i merinoull, som håller samma höga kvalitet som resten av våra damunderkläder i merinoull. Du hittar t-shirten i storlek Small, Medium, Large eller XL. T-shirten finns i gärgerna vitt, grått, blått eller svart - så att du kan få matchande ylleunderkläder.

Linne i merinoull dam

Yllelinnet har extra låg skärning vid bysten, så att du kan ha den under en blus eller klänning som har en något djupare urringing. Det klassiska linnet finns i storlek Small, Medium, Large eller XL. Yllelinnet finns i färgerna vitt, grått eller svart - tyvärr har vi inget yllelinne i blått.

Boxershorts i merinoull, dam

Bestseller! Boxershortsen i merinoull är en jättehit bland våra kvinnliga kunder. Extremt bekväma och varma boxershorts som finns i str. Small, Medium, Large och XL. Köp ditt par i vitt, beige eller svart. Vår rekommendation är att köpa minst 2 par – du kommer sakna dem när de är i tvätten!

Trosor i merinoull

Klassiska trosor i värmande merinoull. Om boxershorts inte är din favorit är de här ylletrosorna något för dig. Ylletrosorna har högre midja än våra trosor i hipstermodell, och ger därför extra värme högra upp. Trosorna i merinoull finns i vitt, beige och svart, samt i storlek Small, Medium, Large eller XL. Ylletrosorna kommer givetvis i en snygg och läcker kvalitetsask.

Hipstertrosor i merinoull

Hipstertrosorna i merinoull är ett par lågt skurna trosor med hög komfort och värmande egenskaper. Läckert mjuka, precis som resten av våra damunderkläder i merinoull, och finns i färgerna vitt, beige eller svart. Hipstertrosorna passar perfekt för lågt skurna byxor och jeans, eftersom de inte är höga i midjan. Oavsett om du använder Small, Medium, Large eller XL i trosor hittar du en storlek som passar dig!

stort utbud av ylleunderkläder för män


uldundertøj til kvinder / damer

Långärmad ylleundertröja för män

Saknar du en varm och praktisk långärmad ylleundertröja som täcker hela överkroppen? Då ska du pröva vår långärmade undertröja i merinoull, som är gjord i samma hög kvalitet som resten av våra merinoullsunderkläder. Du kan köpa undertröjan för män i storlek Small, Medium, Large, XL eller XXL. Den långärmade undertröjan finns i vitt, grått och svart - praktiska färger som passar alla slags kläder.

T-shirt i merinoull för män

Föredrar du korta ärmar på din ylleundertröja? Ta en titt på  vår t-shirt i merinoull, som är tillverkad i samma höga kvalitet som våra andra herrunderkläder i merinoull. Du kan köpa t-shirten i storlek Small, Medium, Large, XL eller XXL. T-shirten finns i vitt, blått eller svart - så att du kan få matchande ylleunderkläder.

Linne i merinoull för män

Den klassiska ylleundertröjan utan ärm, som kan användas året till alla typer av aktiviteter. Yllelinnet finns i str. Small, Medium, Large, XL eller XXL i färgerna vitt och svart – tyvärr har vi inget blått yllelinne, där får du istället välja en t-shirt i merinoull.

Boxershorts i merinoull

Bestseller! Boxershortsen i merinoull är en hit bland våra manliga kunder. Extremt bekväma och varma boxershorts som finns i storlek Small, Medium, Large och XL. Köp ditt par i ljusgrått, vitt, blått eller svart. Vår rekommendation är att köpa minst två par - du kommer att sakna dem när de är i tvätten!

Långkalsonger i ylle för män

Klassiska långkalsonger för män i värmande merinoull. Du håller garanterat benen varma i långkalsongerna i merinoull och undgår att kylan når din kropp. Välj mellan svart eller grått - långkalsongerna finns i storlek Small, Medium, Large, XL eller XXL.