Underkläder i merinoull aktiv

Extra tjocka och varma underkläder i merinoull för en aktiv livsstil.

Älskar du en aktiv vardag med utomhusaktiviteter? Brubecks underkläder i aktiv merinoull är skapade just för dig som lever ett aktivt liv och inte vill frysa. Underkläderna i aktiv merinoull är extra tjocka och varma, och hjälper din kropp att hålla en konstant temperatur och leder snabbt bort fukt och svett från kroppen.

Luftiga underkläder i merinoull för en aktiv fritid.

Sammansättningen av merinoull och andra material ser till att du kan röra dig fritt och upplever maximal komfort när du är utomhus. Underkläderna i merinoull har en bekväm passform som följer kroppen, utan att sitta för tight eller strama åt. Underkläderna i aktiv merinoull är perfekta för promenader, trekking, jakt, fiske osv. Om du arbetar utomhus kommer du uppskatta de värmande underkläderna i aktiv merinoull. Underkläderna kan självklart även användas till vardags när du inte är aktiv.

Sveriges billigaste underkläder i merinoull? Bedöm själv!


varmt merinould undertøj i høj kvalitet

 

Stort utbud av underkläder i merinoull till fasta lågpriser!

När du köper underkläder i merinoull hos oss får du alltid det bästa priset på merinoullsunderkläder.

Nu kan du köpa den nya serien Underkläder i merinoull för barn i str. 128/134, 140/146, 152/158. Merinoullsunderkläderna till flickor finns i en vacker röd nyans och för pojkarna i snyggt mörkblått - allt av högsta kvalitet och med snygg, vit Brubeck-logga.


varför ska du köpa underkläder i merinoull?


undertøj i merinould

 

Material i Brubeck® underkläder i merinoull.

Underkläderna i merinoull är sammansatta av flera lager tyg, där varje lager bidrar till underklädernas goda egenskaper. Det inre lagret är sammansatt av polyamid och elastan, som gör underkläderna extra flexibilitet och ser att de håller passformen. Det yttre lagret är gjort av 100% australiensisk kvalitetsmerinoull. Aktiv merinoull-underkläderna givetvis dermatologiskt och innehåller inga farliga kemikalier och färgämnen.

Ylleunderkläder på våren, sommaren, hösten och vintern.

Många tror att ylleunderkläder bara passar de kalla månaderna. I själva verket håller läckra ylleunderkläder dig varm året om. En del av våra kunder har problem med drag i de "nedre regionerna" och upplever problem med det. Här kan ylle hjälpa för att hålla dig varm.

Underkläder i merinoull reglerar din kroppstemperatur.

Merinoullsunderklädernas speciella förmåga att reglera kroppens temperatur gör att kroppen håller 37 grader, oavsett om det är varmt eller kallt utomhus.

Självrengörande underkläder som torkar snabbt.

Underkläderna i merinoull har en självrengörande effekt, så att du inte behöver tvätta dem så ofta. Oftast räcker det att vädra underkläderna, så är de fräscha och klara att användas igen.

Så tvättar du ylleunderkläderna bäst.

En annan fråga vi får ofta är hur ylleunderkläderna ska tvättas. Till skillnad från många andra ylleunderkläder på marknaden behöver du inte använda speciellt ylletvättmedel till våra underkläder. Du vänder bara ylleundekläderna ut och in och tvättar i 30-40 grader, utan att använda sköljmedel.


dina nya underkläder i merinoulli en snygg ask


merinould undertøj indpakning

 

Underkläder i merinoull i läcker förpackning.

När du köper Brubecks underkläder i merinoull levereras de alltid i snygga kvalitetsaskar, som också kan användas till förvaring av ylleunderkläderna. Om du ska ge bort ylleunderkläderna i present kommer både du och mottagaren uppskatta den extra lyxkänslan som en snygg, läcker förpackning skapar. På askens baksida akn du läsa mer om Brubecks underkläder i merinoull, och här hittar du även tvättråd.


EuropEisk kvalitet och GARANTI efter köpet.


2 års 100% reklamationsrätt på underkläder.

Alla Brubecks underkläder i merinoull genomgår en sträng och grundlig kvalitetskontroll på fabriken. Varje ylleplagg kontrolleras i sömmar, passform och färg innan det packas in i kvalitetsemballage. Ylleunderkläder som inte lever upp till kvalitetskraven kasseras omgående, så att enbart de bästa ylleunderkläderna når dig och andra kunder. Om du upplever problem med dina nya ylleunderkläder inom två år ska du bara kontakta oss. Om defekten beror på kvalitetsfel från fabriken byter vi givetvis varan åt dig.

Ylleunderkläderna är producerade i EU - din garanti för hög kvalitet!

Tänker du någonsin på var dina underkläder produceras och under vilka villkor? Brubeck produceras i Polen på en av de mest moderna fabrikerna inom EU. De stränga europeiska kraven på klädproduktion garanterar att dina underkläder varken innehåller farliga kemikalier eller färgämnen. Samtidigt gör du en insats, och bidrar till att kläder produceras under goda förhållanden, eftersom EU kräver goda arbetsvillkor och inte tillåter barnarbete.

100.000+ europeiska kunder köper Brubeck!

Brubeck har producerat kläder och underkläder 2005, och är erkänt som ett av de bästa märkena i östeuropa. Brubeck expanderar kraftigt i hela Europa, och fler och fler skandinaviska kunder har fått upp ögonen för den kvalitet som Brubeck till konkurrenskraftiga priser. Brubeck är utnämnt till "Luxury brand of the year 2016" vid den årliga prisutdelningen i Polen, och har utöver det vunnit flera europeiska priser inom innovativa kvalitetskläder.


gratis frakt på alla köp ÖVER 500:- (annars 45:-)


FÅ DINA KLÄDER OCH UNDERKLÄDER LEVERERADE GRATIS MED POSTNORD PÅ KÖP ÖVER 500:-!

Vi älskar alla gratis frakt när vi köper kläder online. Därför är jag glad att jag kan erbjuda dig gratis frakt till närmaste POSTNORD-uthämtningsställe på köp över 500:-. Ditt köp skickas inom 1-7 vardagar - typisk samma dag.

 


Varma underkläder i merinoull för kvinnor / dam


merinould undertøj til damer

Långärmad damundertröja i merinoull

Föredrar du långa ärmar på din undertröja i merinoull? Ta en titt på vår långärmade undertröja i merinoull aktiv, som är tillverkad i samma höga kvalitet som resten av damunderkläderna i merinoull aktiv. Du kan köpa ylleundertröjan i str. Small, Medium, Large eller XL. Undertröjan finns i färgerna svart, turkos, orange och röd - så att du kan få värmande underkläder som matchar.

Damundertröja i merinoull

Varm och läcker damundertröja i merinoull. Undertröjan har korta ärmar, som en t-shirt, och finns i färgerna svart, turkos, orange och röd. Du kan köpa damundertröjan i merinoull aktiv i str. Small, Medium, Large eller XL.

Boxershorts i merinoull, dam

Bestseller! Boxershortsen i merinoull är en av våra bästsäljande produkter för kvinnor. Extra bekväma och varma boxershorts i merinoull som finns i str. Small, Medium, Large och XL. Köp ditt par i svart, turkos, orange eller röd. Köp minst 2 par - du kommer sakna dem när de är i tvätten!

Trosor i merinoull

Snygga, varma trosor i mjuk merinoull. Ylletrosorna passar dig som inte vill ha boxershorts. Trosorna har hög midja och ger därför extra värme. Välj dina nya trosor i merinoull i svart, turkos, orange eller röd. Trosorna finns i storlekarna Small, Medium, Large eller XL. Merinoullstrosorna kommer till dig i en snygg, färgstark kvalitetsask.

Långkalsonger i merinoull, dam

Långkalsonger i merinoull för kvinnor – perfekta för att hålla dig varm utomhus. Långkalsongerna täcker hela underkroppen och har en bekväm passform som göra tt du inte märker att du har dem på dig. Välj mellan storlek Small, Medium, Large eller XL. Långkalsonger anpassar sig till kroppen, så du får ett par som passar dig perfekt!


varma underkläder i merinoull för män / herr


merinould undertøj til mænd

Långärmad undertröja i merinoull, herr

Saknar du en varm och praktisk långärmad herrundertröja i merinoull? Pröva vår undertröja i merinoull aktiv, tillverkad i samma höga kvalitet som resten av herrunderkläderna i merinoull. Du kan köpa undertröjan i str. Medium, Large, XL eller XXL. Den färgstarka långärmade herrundertröjan finns i svart, blått och rött - välj färgen du gillar mest.

Undertröja i merinoull för män

Praktisk och läcker herrundertröja i merinoull. Undertröjan har korta ärmar, och täcker axlarna och den översta delen av ärmarna. Merinoullsundertröjan finns i svart, blått och rött, och i str. Medium, Large, XL eller XXL.

Boxershorts i merinoull, herr

Varma boxershorts i merinoull för män som inte vill frysa! Herrboxershortsen i merinoull är de mest populära bland våra kunder - av goda skäl! Extra bekväma och värmande boxershorts i merinoull som finns i str. Small, Medium, Large, XL og XXL. De flesta kunder köper minst 3 par, så att det finns ett par svarta, blå och röda boxershorts att välja mellan när de andra är i tvätten.

Kalsonger i merinoull

Varma kalsonger i merinoull som kan användas till vardags, på jobbet eller om du är mycket utomhus. Köp merinoullskalsongerna i svart, blått eller rött – om du längtar efter lite färg. Börja med att välja färg och därefter storlek. Merinoullskalsongerna finns i str. Small, Medium, Large, XL och XXL.

Långkalsonger i merinoull, herr

Svarta långkalsonger som garanterat håller dina ben varma - också när vinden viner och kylan biter! Kroppsformade, åtsittande långkalsonger i merinoull för män, i praktiskt svart med röda sömmar och logga. Välj ditt par i str. Medium, Large, XL eller XXL och njut av att vara utomhus utan att frysa.