Behöver du hjälp?? Tlf. +45 73 34 33 00
Mail: support@brubeck.se

Merinoull underkläder Barn Aktiv

Merinoull underkläder Barn Aktiv

Underkläder i merinoull för aktiva och glada barn!

Barnunderkläderna i merinoull från Aktiv-sortimentet är speciellt framtagna för aktiva barn som tycker om att vara utomhus och leka i friska luften. Barnunderkläder i aktiv merinoull är svettavledande och håller kroppen torr och varm när barnet är ute i naturen.

Aktiv underkläderna i merinoull för barn finns i storlekarna 128/134, 140/146, 152/158 i två vackra färger (mörkröd eller mörkblå).

Klicka på en av aktiv underkläderna i merinoull för barn nedan och välj först färg och sedan barnets storlek innan du lägger dem i varukorgen.

Handla enligt
Pris
 
Gratis frakt v/köp över 700,-
Gratis frakt v/köp över 700,-

Gratis frakt till Postnord utlämningsställe v/köp över 700,-

När du totalt köper för över 700,- (efter evt. rabatt), så får du gratis frakt till Postnord utlämningsställe som är närmast dig. Är din beställning under 700,- så kostar frakten till Postnord utlämningsställe endast 45,-

Vi skickar 95%+ av alla beställningar samma arbetsdag om de beställs före 15:00 från vårt danska centrallager. Om vi ska ta hem produkter direkt från fabriken kan det gå upp till 7 arbetsdagar innan din order skickas.

Om du behöver byta ut ditt köp mot en annan storlek eller vill returnera kan du göra det gratis med hjälp av vår kostnadsfria returetikett.