Behöver du hjälp?? Tlf. +45 73 34 33 00
Mail: support@brubeck.se

Merinoull underkläder Comfort

Merinoull underkläder Comfort

Underkläder i härlig merinoull för vardagsbruk.

Underkläder i merinoull från Comfort-serien är våra mest sålda underkläder i merinoull i Skandinavien. Varje år skickar vi tusentals Comfort-underkläder i merinoull till kunder som dig.

Comfort underkläder i merinoull är lite tunnare än Aktiv-sortimentet, men är fortfarande svettavledande och håller kroppen torr och varm i vardagen. Comfort underkläder i merinoull finns för både kvinnor och män i olika storlekar. S, M, L, XL, XXL och i olika vackra färger.

Klicka på en av merinoullsunderkläderna nedan och välj först färg och sedan storlek innan du lägger dem i din varukorg.

Handla enligt
Kategori
  1. 7 artiklar
  2. 6 artiklar
Pris
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
1. Välj Färg
2. Välj storlek
Sätt fallande sortering
13 artiklar
100
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
1. Välj Färg
2. Välj storlek
Sätt fallande sortering
13 artiklar
100
 
Gratis frakt v/köp över 700,-
Gratis frakt v/köp över 700,-

Gratis frakt till Postnord utlämningsställe v/köp över 700,-

När du totalt köper för över 700,- (efter evt. rabatt), så får du gratis frakt till Postnord utlämningsställe som är närmast dig. Är din beställning under 700,- så kostar frakten till Postnord utlämningsställe endast 45,-

Vi skickar 95%+ av alla beställningar samma arbetsdag om de beställs före 15:00 från vårt danska centrallager. Om vi ska ta hem produkter direkt från fabriken kan det gå upp till 7 arbetsdagar innan din order skickas.

Om du behöver byta ut ditt köp mot en annan storlek eller vill returnera kan du göra det gratis med hjälp av vår kostnadsfria returetikett.