Ny undertröja i merinoull? » den kan bli din för bara 249,- !

270

FRI POSTNORD FRAKT PÅ KÖP ÖVER 500:-! (ANNARS 45:-)270,00 kr

Art. TA10170

Avsänds inomhalt 1-3 vardagar.

* Obligatoriska fält

   Dela på

 

 

 


Varm oCH MJUK DAMUNDERTRÖJA I MERINOULL!


Christian / Brubeck.se

"Saknar du en varm och läcker ylleundertröja? Undertröjan i merinoull är en hit bland våra kunder; läcker kvalitet till rätt pris! Visste du att underkläder i merinoull kan användas året om? Ylleundertröjan reglerar naturligt din kroppstemperatur, så att du varken fryser när det är kallt eller svettas när det är varmt. Pröva själv en undertröja i merinoull redan idag – jag ser fram emot att skicka dig en och höra vad du tycker!"

Brubeck användar enbart den finaste australiensiska merinoullen till våra underkläder.

Den ultrafina ullen som används i merinoullsunderkläder är bara 16,5 micrometer tjock och har en längd på 65-100mm. Denna typ av merinoull är internationellt erkänd som den bästa, och ger dig de läckraste underkläderna. Brubeck kombinerer den australiensiska merinoullen med syntetiska fibrer, och skapar därmed de mest avancerade ylleunderkläderna på marknaden. Den schweiziska firman Schoeller, som är ledande inom kvalitetskontroll av textilier, garanterar kvaliteten på merinoullen som används.

Ylleundertröjan har en bred halsringning som låter dig andas.

Det finns inget mer irriterande än en undertröja som sitter åt för hårt vid halsen. Ylleundertröjan är därför designad med en bred halsringning som ger dig frihet att andas och röra dig fritt. Ylleundertröjan är sydd för att vara extra bekväm vid axlarna och halsen; du märker faktiskt inte att du har den på dig!

Bekväma rundade kanter vid armarna och midjan.

Ylleundertröjan har extra kraftiga rundade förstärkningar vid armarna och midjan. De bidrar till att undertröjan sitter som den ska och förhindrar att den glider upp när du rör på dig. Förstärkningarna är sydda så att de varken skär in vid armarna eller midjan, utan bara sitter bekvämt på plats.

En undertröja i ylle som låter din kropp andas året om.

Ylleundertröjan har en unik materialsammansättning, och de avancerade 3D-sömmarna leder automatiskt bort fukt från kropp. Merinoull är det bästa naturmaterialet för att leda bort fukt och svett från kroppen. T-shirtens 3D-konstruktion förstärker merinoullens effekter, så att du alltid håller dig torr och varm, oavsett aktivitetsnivå.

Slipp irriterande sömmar och tvättmärken.

Ylleundertröjan är självklart tillverkad med sömlösa (platta) sömmar. Det gör undertröjan ännu bekvämare att ha på sig. Är du bekant med känslan av irriterande och kliande tvättmärken? Det kommer du inte uppleva med ylleundertröjan - här är alla tvättråd och storlekar insydda i tyget!

Undertröjan i merinoull håller färgen och passformen.

När undertröjorna produceras sys de i en större storlek på fabriken. Därefter tvättas de, så att de krymper till rätt storlek. Det betyder att du inte kommer uppleva att ylleundertröjan krymper, eftersom den redan anpassats till rätt storlek. Fabriken testar ylleunderkläderna löpande, för att kontrollera hur länge de håller färgen. Resultatet? Till och med efter 100+ tvättar har du fortfarande snygga, färgstarka merinoullsunderkläder. Kom bara ihåg att följa tvättråden.

Undertröja i merinoull av hög kvalitet i läcker förpackning.

Du får din nya ylleundertröja i en snygg kvalitetsask, som du kan använda till förvaring av tröjan. Om du ska ge bort undertröjan i present kommer både du och mottagaren uppskatta den extra lyxkänsla som en snygg, läcker förpackning skapar. På askens baksida kan du läsa om Brubecks merinoullsunderkläder, och här hittar du även tvättråd.


TVÄTTRÅD OCH MATERIALET i YLLEUNDERTRÖJAN.


Tvätta skonsamt i 30-40 grader.

Ta hand om din nya undertröja i merinoull genom att tvätta den i 30-40 grader. Ylleundertröjan håller passformen och färgen vid den temperaturan. Undvik att torktumla, bleka eller kemtvätta tröjan. Brubecks merinoullsunderkläder är testade för att hålla färg och form efter 100+ tvättar, så länge du enbart tvättar underkläderna och låter dem lufttorka.

Material.

Undertröjan i merinoull består av flera lager tyg, där varje lager bidrar med sina speciella egenskaper. Det innersta lagret består av polyamid och elastan. Undertröjans yttersta lager är gjort av 100% australiensisk kvalitetsmerinoull. Undertröjan är dermatologiskt testad, och innehåller inga farliga kemikalier eller färgämnen. 41% merinoull, 57% polyamid, 2% elastan.


EuropEisk kvalitet och GARANTI efter köpet.


2 års 100% reklamationsrätt på ylleundertröjan.

Alla Brubecks underkläder i merinoull genomgår en sträng och grundlig kvalitetskontroll på fabriken. Varje ylleplagg kontrolleras i sömmar, passform och färg innan det packas in i kvalitetsemballage. Ylleunderkläder som inte lever upp till kvalitetskraven kasseras omgående, så att enbart de bästa ylleunderkläderna når dig och andra kunder. Om du upplever problem med dina nya ylleunderkläder inom två år ska du bara kontakta oss. Om defekten beror på kvalitetsfel från fabriken byter vi givetvis varan åt dig.

T-shirten i ylle är producerad i EU - din garanti för hög kvalitet!

Tänker du någonsin på var dina underkläder produceras och under vilka villkor? Brubeck produceras i Polen på en av de mest moderna fabrikerna inom EU. De stränga europeiska kraven på klädproduktion garanterar att dina underkläder varken innehåller farliga kemikalier eller färgämnen. Samtidigt gör du en insats, och bidrar till att kläder produceras under goda förhållanden, eftersom EU kräver goda arbetsvillkor och inte tillåter barnarbete.

100.000+ europeiska kunder köper Brubeck!

Brubeck har producerat kläder och underkläder 2005, och är erkänt som ett av de bästa märkena i östeuropa. Brubeck expanderar kraftigt i hela Europa, och fler och fler skandinaviska kunder har fått upp ögonen för den kvalitet som Brubeck till konkurrenskraftiga priser. Brubeck är utnämnt till "Luxury brand of the year 2016" vid den årliga prisutdelningen i Polen, och har utöver det vunnit flera europeiska priser inom innovativa kvalitetskläder.


Gratis fraKt VID KÖP över 500:- OCH billig retur!


Få din ylleundertröja levererad gratis med Postnord vid köp över 500:-!

Vi skandinaver älskar gratis frakt när vi köper kläder på nätet. Därför är jag glad över att kunna erbjuda dig gratis leverans till närmaste Postnord-uthämtningsställe vid köp över 500:-. Jag skickar ditt köp inom 1-3 vardagar - varför kan du läsa mer om nedan.

Lite längre leveranstid = Billigare för dig!

"När jag startade Brubeck i Sverige 2018 var det med en önskan om att du ska kunna köpa Brubeck lika billigt som det säljs i Danmark sedan 2015. Jag har lagt priserna 30-50% lägre än vad de borde vara, och beställer direkt från fabriken 2-3 gånger i veckan till vårt lager i Danmark. Det betyder att jag kan ha ett begränsat varulager i Danmark, men ändå kunna skicka ditt köp inom 1-3 vardagar från det att du beställde. Mitt mål är att på sikt kunna leverera från dag till dag, men det kan bara ske med din hjälp. När du köper läckra kläder från Brubeck och berättar för din familj, vänner, kollegor m.fl. om Brubeck - så går vi i mål tillsammans. Tack!"

Billig frakt om du vill byta eller returnera ylleundertröjan!

Om du behöver byta undertröjan till en annan storlek, eller har ångrat ditt köp - så är det enkelt att göra med returportalen. I returportalen fyller du i dina uppgifter och skriver ut en GLS paketlabel som du sätter direkt på förpackningen när du är redo för att skicka den i retur. Mycket enklare än så blir det inte!


Köp din nya undertröja i merinoull i 3 enkla steg.


Börja med att välja färg på din nya t-shirt i merinoull.

Undertröjan finns i 3 klassiska färger som passar din vardagsgarderob. Välja mellan svart, grått eller naturvitt. Ett tips är att köpa undertröjan i flera olika färger, om du vill vara säker på att få hög komfort närmast kroppen, som samtidigt matchar din övriga klädsel. När du ska beställa börjar du med att välja färg, och därefter storlek. Sedan lägger du undertröjan i din kundkorg.

Hitta rätt storlek på din nya ylleundertröja.

Undertröjan är förtvättad på fabriken, så att den inte krymper i tvätten utan håller passformen. För att undertröjans speciella temperaturreglerande egenskaper ska fungera så bra som möjligt ska den ha en kroppsnära passform. Kanske låter det obehagligt - men det är mycket behagligt och bekvämt. Jag råder dig att välja en storlek större än vad du brukar, om du är osäker.

Storlek small

LängdBystMidja
158-164 cm 88-92 cm 92-96 cm

Storlek medium

LängdBystMidja
162-168 cm 92-96 cm 96-100 cm

Storlek large

LängdBystMidja
166-172 cm 96-102 cm 100-104 cm

Storlek X-Large

LängdBystMidja
170-176 cm 102-108 cm 104-108 cm

Köp nu genom att klicka på korgen

Kom ihåg: Du får gratis frakt med Postnord vid köp över 500:-, 2 års reklamationsrätt och 30 full returrättt. Du kan betala med Visa och Mastercard. Jag mailar dig löpande, så att du kan följa statusen på din beställning. Du kan räkna med att dina varor skickas inom 1-7 vardagar, och jag kan garantera att jag gör det så fort som möjligt!


Fullända din garderob av damunderkläder i merinoull.


Långärmad undertröja i merinoull dam | bara 449,- kr!

Föredrar du långa ärmar på din undertröja? Ta en titt på vår långärmade undertröja i merinoull, som är håller samma höga kvalitet som resten av våra damunderkläder i merinoull. Du hittar ylleundertröjan i storlek Small, Medium, Large eller XL. Undertröjan finns i färgerna vitt, grått, blått eller svart - så att du kan få matchande ylleunderkläder.

T-shirt i merinoull dam | bara 349,- kr!

Föredrar du korta ärmar på din ylleundertröja? Ta en titt på vår t-shirt i merinoull, som håller samma höga kvalitet som resten av våra damunderkläder i merinoull. Du hittar t-shirten i storlek Small, Medium, Large eller XL. T-shirten finns i gärgerna vitt, grått, blått eller svart - så att du kan få matchande ylleunderkläder.

Boxershorts i merinoull dam | bara 119,- kr!

Bestseller! Boxershortsen i merinoull är en jättehit bland våra kvinnliga kunder. Extremt bekväma och värma boxershorts som finns i storlek Small, Medium, Large och XL. Köp ditt par i vitt, beige eller svart. Vi rekommenderar att du skaffar minst två par - du kommer sakna dem när de är i tvätten!

Trosor i merinoull | bara 119,- kr!

Klassiska trosor i värmande merinoull. Om boxershorts inte är din favorit är de här ylletrosorna något för dig. Ylletrosorna har högre midja än våra trosor i hipstermodell, och ger därför extra värme högra upp. Trosorna i merinoull finns i vitt, beige och svart, samt i storlek Small, Medium, Large eller XL. Ylletrosorna kommer givetvis i en snygg och läcker kvalitetsask.

Hiperstertrosor i merinoull | bara 119,- kr!.

Hipstertrosorna i merinoull är ett par lågt skurna trosor med hög komfort och värmande egenskaper. Läckert mjuka, precis som resten av våra damunderkläder i merinoull, och finns i färgerna vitt, beige eller svart. Hipstertrosorna passar perfekt för lågt skurna byxor och jeans, eftersom de inte är höga i midjan. Oavsett om du använder Small, Medium, Large eller XL i trosor hittar du en storlek som passar dig!


Modellfoton - undertröja i merinoull dam.