Nya trosor i merinoull? » de kan bli dina för bara 119,- !

140

FRI POSTNORD FRAKT PÅ KÖP ÖVER 500:-! (ANNARS 45:-)140,00 kr

Art. HI10080

Avsänds inomhalt 1-3 vardagar.

* Obligatoriska fält

   Dela på

 

 

 


TROSOR I MERINOULL FÖR BARA 119,-!


Christian / Brubeck.se

"Saknar du ett par läckra och varma ylletrosor? Trosorna i merinoull är en hit bland våra kunder; läcker kvalitet till rätt pris! Visste du att underkläder i merinoull kan användas året om? Ylletrosorna reglerar naturligt din kroppstemperatur, så att du varken fryser när det är kallt eller svettas när det är varmt. Pröva själv ett par ylletrosor redan idag – jag ser fram emot att skicka dig ett par och höra vad du tycker!"

Brubeck användar enbart den finaste australiensiska merinoullen till våra underkläder.

Den ultrafina ullen som används i merinoullsunderkläder är bara 16,5 micrometer tjock och har en längd på 65-100mm. Denna typ av merinoull är internationellt erkänd som den bästa, och ger dig de läckraste underkläderna. Brubeck kombinerer den australiensiska merinoullen med syntetiska fibrer, och skapar därmed de mest avancerade ylleunderkläderna på marknaden. Den schweiziska firman Schoeller, som är ledande inom kvalitetskontroll av textilier, garanterar kvaliteten på merinoullen som används.

Bekväma ylletrosor som inte skaver.

Det finns inget mer irriterande än trosor som skaver i midjan. Ylletrosorna har en bred och bekväm resår i midjan, som håller trosorna på plats utan att strama åt. Brubeck-loggan är sydd direkt in i tyget. Ylletrosorna är designade och sydda för att följa kroppen; du märker faktiskt inte att du har dem på dig!

Luftiga och svettransporterande ylletrosor.

Ylletrosorna unika sammansättning av material och de avancerade 3D-sömmarna leder automatiskt fukt från din kropp. Merinoull är det bästa naturmaterialet för att transportera fukt och svett från kroppen. Ylletrosornas 3D-konstruktion förstärker ytterligare merinoullens funktion, så att du alltid håller dig torr och varm, oavsett aktivitetsnivå.

Sömlösa ylletrosor utan irriterande sömmar och tvättmärken.

Ylletrosorna är naturligtvis gjorda med sömlösa (platta) sömmar. Det bidrar till att göra trosorna ännu mer bekväma för dig. Har du upplevt den irriterande känslan av tvättmärket i underkläder som kliar och skaver? Det slipper du med ylletrosorna - här är alla tvättråd och storlekar sydda direkt i tygen.

Ylletrosor som håller färgen och passformen.

När ylletrosorna produceras sys de i en större storlek i fabriken. Därefter tvättas de, så att de krymper till rätt storlek. Det betyder att du inte kommer att uppleva att trosorna krymper, eftersom de redan anpassats till rätt storlek. Fabriken testar ylleunderkläderna löpande, för att se hur länge de håller rätt färg. Resultatet? Efter så många tvättar som 100+ har du fortfarande snygga och färgstarka underkläder i merinoull. Kom bara ihåg att följa tvättanvisningarna.

Trosor i merinoull i snygg förpackning.

Du får dina nya trosor i merinoull i en snygg kvalitetsask, som du kan använda till förvaring av trosorna. Om du ska ge bort trosorna i present kommer både du och mottagaren uppskatta den extra lyxkänsla som en snygg, läcker förpackning skapar. På askens baksida kan du läsa om Brubecks merinoullsunderkläder, och där hittar du även tvättråd för plagget.


TVÄTTRÅD OCH MATERIAL I MERINOULLSTROSORNA.


Tvätta varsamt i 30-40 grader.

Ta hand om dina nya trosor i merinoull genom att tvätta dem i 30-40 grader. Ylletrosorna håller passformen och färgen vid den temperaturen. Undvik att torktumla, bleka eller kemtvätta trosorna. Brubecks merinoullsunderkläder är testade för att hålla färg och form efter 100+ tvättar, så länge du enbart tvättar underkläderna och låter dem lufttorka.

Material.

Ylletrosorna består av flera lager tyg, där varje lager bidrar med sina speciella egenskaper. Det innersta lagret består av polyamid och elastan. Trosornas yttersta lager är gjort av 100% australiensisk kvalitetsmerinoull. Trosorna är dermatologiskt testade, och innehåller inga farliga kemikalier eller färgämnen. 41% merinoull, 57% polyamid, 2% elastan.


EuropEisk kvalitet och GARANTI efter köpet.


2 års 100% reklamationsrätt på ylletrosorna.

Alla Brubecks underkläder i merinoull genomgår en sträng och grundlig kvalitetskontroll på fabriken. Varje ylleplagg kontrolleras i sömmar, passform och färg innan det packas in i kvalitetsemballage. Ylleunderkläder som inte lever upp till kvalitetskraven kasseras omgående, så att enbart de bästa ylleunderkläderna når dig och andra kunder. Om du upplever problem med dina nya ylleunderkläder inom två år ska du bara kontakta oss. Om defekten beror på kvalitetsfel från fabriken byter vi givetvis varan åt dig.

Ylletrosorna är producerade i EU - din garanti för hög kvalitet!

Tänker du någonsin på var dina underkläder produceras och under vilka villkor? Brubeck produceras i Polen på en av de mest moderna fabrikerna inom EU. De stränga europeiska kraven på klädproduktion garanterar att dina underkläder varken innehåller farliga kemikalier eller färgämnen. Samtidigt gör du en insats, och bidrar till att kläder produceras under goda förhållanden, eftersom EU kräver goda arbetsvillkor och inte tillåter barnarbete.

100.000+ europeiska kunder köper Brubeck!

Brubeck har producerat kläder och underkläder 2005, och är erkänt som ett av de bästa märkena i östeuropa. Brubeck expanderar kraftigt i hela Europa, och fler och fler skandinaviska kunder har fått upp ögonen för den kvalitet som Brubeck till konkurrenskraftiga priser. Brubeck är utnämnt till "Luxury brand of the year 2016" vid den årliga prisutdelningen i Polen, och har utöver det vunnit flera europeiska priser inom innovativa kvalitetskläder.


Gratis fraKt VID KÖP OCH billig retur!


Få dina nya ylletrosor levererade gratis med DAO 365!

Vi skandinaver älskar gratis frakt när vi köper kläder på nätet. Därför är jag glad över att kunna erbjuda dig gratis leverans till närmaste DAO-uthämtningsställe. Du kan naturligvis också välja att få beställningen levererad med Postnord till närmaste avhämtningsställe, eller få ditt köp sänt direkt hem till dig eller din arbetsplats. Oavsett vilken leveransform du väljer så skickar jag ditt köp inom 3-8 vardagar - varför kan du läsa mer om nedan.

Lite längre leveranstid = Billigare för dig!

"När jag startade Brubeck i Sverige 2018 var det med en önskan om att du ska kunna köpa Brubeck lika billigt som det säljs i Danmark sedan 2015. Jag har lagt priserna 30-50% lägre än vad de borde vara, och beställer direkt från fabriken 2-3 gånger i veckan till vårt lager i Danmark. Det betyder att jag kan ha ett begränsat varulager i Danmark, men ändå kunna skicka ditt köp inom 1-7 vardagar från det att du beställde. Mitt mål är att på sikt kunna leverera från dag till dag, men det kan bara ske med din hjälp. När du köper läckra kläder från Brubeck och berättar för din familj, vänner, kollegor m.fl. om Brubeck - så går vi i mål tillsammans. Tack!"

Billig frakt om du vill byta eller returnera ylletrosorna!

Om du behöver byta trosorna till en annan storlek, eller har ångrat ditt köp - så är det enkelt att göra med returportalen. I returportalen fyller du i dina uppgifter och skriver ut en GLS paketlabel som du sätter direkt på förpackningen när du är redo för att skicka den i retur. Mycket enklare än så blir det inte!


Köp dina nya trosor i merinoull i 3 enkla steg.


Börja med att välja färg på dina nya ylletrosor.

Ylletrosorna finns i 3 klassiska färger som passar din vardagsgarderob. Välj mellan svart, beige och naturvitt. Vi rekommenderar att du köper ylletrosorna i ett par olika färger, så att du är säker på att du får högsta komfort närmast kroppen som dessutom matchar din utsida. När du ska beställa börjar du med att välja färg och därefter storlek. Sedan lägger du ylletrosorna i kundkorgen.

Hitta storleken på dina nya ylletrosor.

Ylletrosorna är förtvättade på fabriken, så att de inte krymper i tvätten utan håller passformen. För att trosornas speciella temperaturreglerande egenskaper ska fungera så bra som möjligt ska de ha en kroppsnära passform. Kanske låter det obehagligt - men det är mycket bekvämt och skönt. Jag råder dig att välja en storlek större än vad du brukar, om du är osäker.


Storlek small

LängdBystMidja
158-164 cm 88-92 cm 92-96 cm

Storlek medium

LängdBystMidja
162-168 cm 92-96 cm 96-100 cm

Storlek large

LängdBystMidja
166-172 cm 96-102 cm 100-104 cm

Storlek X-Large

LängdBystMidja
170-176 cm 102-108 cm 104-108 cm

Köp nu genom att klicka på korgen

Kom ihåg: Du får gratis frakt med Postnord vid köp över 500:-, 2 års reklamationsrätt och 30 full returrättt. Du kan betala med Visa och Mastercard. Jag mailar dig löpande, så att du kan följa statusen på din beställning. Du kan räkna med att dina varor skickas inom 1-7 vardagar, och jag kan garantera att jag gör det så fort som möjligt!


Fullända din garderob av underkläder i merinoull för kvinnor.


Långärmad undertröja i merinoull dam | bara 449,- kr!

Föredrar du långa ärmar på din undertröja? Ta en titt på vår långärmade undertröja i merinoull, som är håller samma höga kvalitet som resten av våra damunderkläder i merinoull. Du hittar ylleundertröjan i storlek Small, Medium, Large eller XL. Undertröjan finns i färgerna vitt, grått, blått eller svart - så att du kan få matchande ylleunderkläder.

T-shirt i merinoull dam | bara 349,- kr!

Föredrar du korta ärmar på din ylleundertröja? Ta en titt på vår t-shirt i merinoull, som håller samma höga kvalitet som resten av våra damunderkläder i merinoull. Du hittar t-shirten i storlek Small, Medium, Large eller XL. T-shirten finns i gärgerna vitt, grått, blått eller svart - så att du kan få matchande ylleunderkläder.

Linne i merinoull dam | bara 249,- kr!

Yllelinnet har extra låg skärning vid bysten, så att du kan ha den under en blus eller klänning som har en något djupare urringing. Det klassiska linnet finns i storlek Small, Medium, Large eller XL. Yllelinnet finns i färgerna vitt, grått eller svart - tyvärr har vi inget yllelinne i blått.

Boxershorts i merinoull dam | bara 119,- kr!

Bestseller! Boxershortsen i merinoull är en jättehit bland våra kvinnliga kunder. Extremt bekväma och värma boxershorts som finns i storlek Small, Medium, Large och XL. Köp ditt par i vitt, beige eller svart. Vi rekommenderar att du skaffar minst två par - du kommer sakna dem när de är i tvätten!

Hipstertrosor i merinoull | bara 119,- kr!

Hipstertrosorna i merinoull är ett par lågt skurna trosor med hög komfort och värmande egenskaper. Läckert mjuka, precis som resten av våra damunderkläder i merinoull, och finns i färgerna vitt, beige eller svart. Hipstertrosorna passar perfekt för lågt skurna byxor och jeans, eftersom de inte är höga i midjan. Oavsett om du använder Small, Medium, Large eller XL i trosor hittar du en storlek som passar dig!


Modellfoton - trosor i merinoull.