Ny t-shirt i merinoull? » den kan bli din för bara 349,- !

350

FRI POSTNORD FRAKT PÅ KÖP ÖVER 500:-! (ANNARS 45:-)350,00 kr

Art. SS11020

Avsänds inomhalt 1-3 vardagar.

* Obligatoriska fält

   Dela på

 

 

 


Varm oCH MJUK t-shirt I MERINOULL FÖR KVINNOR!


Christian / Brubeck.se

"Saknar du en varm och skön t-shirt i merinoull? T-shirten i dammodell är väldigt populär hos våra kunder - helt enkelt för att du får en fantastisk t-shirt i merinoull av hög kvalitet till ett riktigt bra pris! Visste du att underkläder i merinoull kan användas året om? T-shirten reglerar din kroppstemperartur naturligt, så att du varken fryser när det är kallt eller svettas när det är varmt. Pröva t-shirten i ylle själv - jag ser fram emot att skicka dig en och höra vad du tycker."

Brubeck användar enbart den finaste australiensiska merinoullen till våra underkläder.

Den ultrafina ullen som används i merinoullsunderkläder är bara 16,5 micrometer tjock och har en längd på 65-100mm. Denna typ av merinoull är internationellt erkänd som den bästa, och ger dig de läckraste underkläderna. Brubeck kombinerer den australiensiska merinoullen med syntetiska fibrer, och skapar därmed de mest avancerade ylleunderkläderna på marknaden. Den schweiziska firman Schoeller, som är ledande inom kvalitetskontroll av textilier, garanterar kvaliteten på merinoullen som används.

T-shirten i ylle har bred halsringing och låter dig andas.

Det finns inget mer irriterande än en undertröja som sitter åt runt halsen. T-shirten är därför designad med bred halsringing som ger dig frihet att andas och röra dig fritt. T-shirten är sydd för att kännas extra bekväm vid axlarna halsen; du märker faktiskt inte att du har den på dig!

Bekväma rundade kanter vid armarna och midjan.

T-shirten i ylle har kraftiga rundade förstärkningar vid armarna och midjan. De ser till att hålla ärmarna på plats, och förhindrar att t-shirten glider upp när du rör dig. Förstärkningarna är sydda för att inte strama åt varken runt armarna eller midjan, utan bara se till att tröjan sitter bra.

En t-shirt i ylle som låter din kropp andas året om.

T-shirten i ull har en unik materialsammansättning, och de avancerade 3D-sömmarna leder automatiskt bort fukt från kropp. Merinoull är det bästa naturmaterialet för att leda bort fukt och svett från kroppen. T-shirtens 3D-konstruktion förstärker merinoullens effekter, så att du alltid håller dig torr och varm, oavsett aktivitetsnivå.

Slipp irriterande sömmar och tvättmärken.

T-shirten i ylle är självklart tillverkad med sömlösa (platta) sömmar. Det gör t-shirten är ännu bekvämare att ha på sig. Är du bekant med känslan av irriterande och kliande tvättmärken? Det kommer du inte uppleva med t-shirten - här är alla tvättråd och storlekar insydda i tyget!

T-shirten i merinoull håller färgen och passformen.

När t-shirtarna produceras sys de i en större storlek på fabriken. Därefter tvättas de, så att de krymper till rätt storlek. Det betyder att du inte kommer uppleva att t-shirten krymper, eftersom den redan anpassats till rätt storlek. Fabriken testar ylleunderkläderna löpande, för att kontrollera hur länge de håller färgen. Resultatet? Till och med efter 100+ tvättar har du fortfarande snygga, färgstarka merinoullsunderkläder. Kom bara ihåg att följa tvättråden.

T-shirt i merinoull av hög kvalitet i läcker förpackning.

Du får din nya t-shirt i merinoull i en snygg kvalitetsask, som du kan använda till förvaring av tröjan. Om du ska ge bort t-shirten i present kommer både du och mottagaren uppskatta den extra lyxkänsla som en snygg, läcker förpackning skapar. På askens baksida kan du läsa om Brubecks merinoullsunderkläder, och här hittar du även tvättråd.


TVÄTTRÅD OCH MATERIALET SOM ANVÄNDS i T-SHIRTEN I MERINOULL.


Tvätta skonsamt i 30-40 grader.

Ta hand om din nya t-shirt i merinoull genom att tvätta den i 30-40 grader. T-shirten håller passformen och färgen vid den temperaturan. Undvik att torktumla, bleka eller kemtvätta tröjan. Brubecks merinoullsunderkläder är testade för att hålla färg och form efter 100+ tvättar, så länge du enbart tvättar underkläderna och låter dem lufttorka.

Material.

T-shirten i merinoull består av flera lager tyg, där varje lager bidrar med sina speciella egenskaper. Det innersta lagret består av polyamid och elastan. T-shirtens yttersta lager är gjort av 100% australiensisk kvalitetsmerinoul. Undertröjan är dermatologiskt testad, och innehåller inga farliga kemikalier eller färgämnen. 41% merinoull, 57% polyamid, 2% elastan.


EuropEisk kvalitet och GARANTI efter köpet.


2 års 100% reklamationsrätt på ylleundertröjan.

Alla Brubecks underkläder i merinoull genomgår en sträng och grundlig kvalitetskontroll på fabriken. Varje ylleplagg kontrolleras i sömmar, passform och färg innan det packas in i kvalitetsemballage. Ylleunderkläder som inte lever upp till kvalitetskraven kasseras omgående, så att enbart de bästa ylleunderkläderna når dig och andra kunder. Om du upplever problem med dina nya ylleunderkläder inom två år ska du bara kontakta oss. Om defekten beror på kvalitetsfel från fabriken byter vi givetvis varan åt dig.

T-shirten i ylle är producerad i EU - din garanti för hög kvalitet!

Tänker du någonsin på var dina underkläder produceras och under vilka villkor? Brubeck produceras i Polen på en av de mest moderna fabrikerna inom EU. De stränga europeiska kraven på klädproduktion garanterar att dina underkläder varken innehåller farliga kemikalier eller färgämnen. Samtidigt gör du en insats, och bidrar till att kläder produceras under goda förhållanden, eftersom EU kräver goda arbetsvillkor och inte tillåter barnarbete.

100.000+ europeiska kunder köper Brubeck!

Brubeck har producerat kläder och underkläder 2005, och är erkänt som ett av de bästa märkena i östeuropa. Brubeck expanderar kraftigt i hela Europa, och fler och fler skandinaviska kunder har fått upp ögonen för den kvalitet som Brubeck till konkurrenskraftiga priser. Brubeck är utnämnt till "Luxury brand of the year 2016" vid den årliga prisutdelningen i Polen, och har utöver det vunnit flera europeiska priser inom innovativa kvalitetskläder.


fri frakt PÅ KÖP ÖVER 500:-! | ANNARS 49:-


Få dina kläder och underkläder levererade gratis med Postnord på köp över 500:-!

Vi älskar alla gratis frakt när vi köper kläder online. Därför är jag glad att jag kan erbjuda dig fri frakt till närmaste Postnord-uthämtningsställe på köp över 500:-. Ditt köp skickas inom 1-7 vardagar - varför kan du läsa mer om nedan.

Lite längre leveranstid = Billigare för dig!

"När jag startade Brubeck i Sverige 2018 var det med en önskan om att du ska kunna köpa Brubeck lika billigt som det säljs i Danmark sedan 2015. Jag har lagt priserna 30-50% lägre än vad de borde vara, och beställer direkt från fabriken 2-3 gånger i veckan till vårt lager i Danmark. Det betyder att jag kan ha ett begränsat varulager i Danmark, men ändå kunna skicka ditt köp inom 1-7 vardagar från det att du beställde. Mitt mål är att på sikt kunna leverera från dag till dag, men det kan bara ske med din hjälp. När du köper läckra kläder från Brubeck och berättar för din familj, vänner, kollegor m.fl. om Brubeck - så går vi i mål tillsammans. Tack!"

Billig frakt om du vill byta eller returnera t-shirten i ylle!

Om du behöver byta t-shirten till en annan storlek, eller har ångrat ditt köp - så är det enkelt att göra med returportalen. I returportalen fyller du i dina uppgifter och skriver ut en GLS paketlabel som du sätter direkt på förpackningen när du är redo för att skicka den i retur. Mycket enklare än så blir det inte!


Köp din nya t-shirt i merinoull i 3 enkla steg.


Börja med att välja färg på din nya t-shirt i merinoull.

T-shirten finns i 3 klassiska färger som passar din vardagsgarderob. Välja mellan svart, blått, grått eller naturvitt. Ett tips är att köpa t-shirten i flera olika färger, om du vill vara säker på att få hög komfort närmast kroppen, som samtidigt matchar din övriga klädsel. När du ska beställa börjar du med att välja färg, och därefter storlek. Sedan lägger du t-shirten i din kundkorg.


Hitta rätt storlek på din nya t-shirt i ylle.

T-shirten är förtvättad på fabriken, så att den inte krymper i tvätten utan håller passformen. För att t-shirtens speciella temperaturreglerande egenskaper ska fungera så bra som möjligt ska den ha en kroppsnära passform. Kanske låter det obehagligt - men det är mycket behagligt och bekvämt. Jag råder dig att välja en storlek större än vad du brukar, om du är osäker.


Storlek small

LängdBystMidja
158-164 cm 88-92 cm 92-96 cm

Storlek medium

LängdBystMidja
162-168 cm 92-96 cm 96-100 cm

Storlek large

LängdBystMidja
166-172 cm 96-102 cm 100-104 cm

Storlek X-Large

LängdBystMidja
170-176 cm 102-108 cm 104-108 cm

Köp nu genom att klicka på korgen

Kom ihåg: Du får gratis frakt med Postnord på dit köp över 500:- , 2 års reklamationsrätt och 30 full returrättt. Du kan betala med Visa och Mastercard. Jag mailar dig löpande, så att du kan följa statusen på din beställning. Du kan räkna med att dina varor skickas inom 1-7 vardagar, och jag kan garantera att jag gör det så fort som möjligt!


Fullända din garderob av damunderkläder i merinoull.


Långärmad damundertröja i merinoull| bara kr. 449:- !

Föredrar du långa ärmar på din undertröja? Ta en titt på vår långärmade undertröja i merinoull, som är håller samma höga kvalitet som resten av våra damunderkläder i merinoull. Du hittar ylleundertröjan i storlek Small, Medium, Large eller XL. Undertröjan finns i färgerna vitt, grått, blått eller svart - så att du kan få matchande ylleunderkläder.

Linne i merinoull dam | bara kr. 249,- !

Yllelinnet har extra låg skärning vid bysten, så att du kan ha den under en blus eller klänning som har en något djupare urringing. Det klassiska linnet finns i storlek Small, Medium, Large eller XL. Yllelinnet finns i färgerna vitt, grått eller svart - tyvärr har vi inget yllelinne i blått.

Boxershorts i merinoull dam| bara kr. 119,- !

Bestseller! Boxershortsen i merinoull är en jättehit hos våra kvinnliga kunder. Extremt bekväma och varma boxershorts som finns i storlek Small, Medium, Large och XL. Köp ett par i vitt, beige eller svar. Vi rekommenderar att du köper minst 2 par - du kommer att sakna dem när de är i tvätten!

Trosor i merinoull | bara kr. 119,- !

Klassiska trosor i värmande merinoull. Om boxershorts inte är din favorit är de här ylletrosorna något för dig. Ylletrosorna har högre midja än våra trosor i hipstermodell, och ger därför extra värme högra upp. Trosorna i merinoull finns i vitt, beige och svart, samt i storlek Small, Medium, Large eller XL. Ylletrosorna kommer givetvis i en snygg och läcker kvalitetsask.

Hiperstertrosor i merinoull | bara kr. 119,- !.

Hipstertrosorna i merinoull är ett par lågt skurna trosor med hög komfort och värmande egenskaper. Läckert mjuka, precis som resten av våra damunderkläder i merinoull, och finns i färgerna vitt, beige eller svart. Hipstertrosorna passar perfekt för lågt skurna byxor och jeans, eftersom de inte är höga i midjan. Oavsett om du använder Small, Medium, Large eller XL i trosor hittar du en storlek som passar dig!