Ny långärmad ylleundertröja för män? » Den kan bli din för bara 449,- !

450

FRI POSTNORD FRAKT PÅ KÖP ÖVER 500:-! (ANNARS 45:-)450,00 kr

Art. LS11600

Avsänds inomhalt 1-3 vardagar.

* Obligatoriska fält

    Dela på

Indhold 

 

 


Varm, praktisk oCH HÅLLBAR LÅNGÄRMAD HERRUNDERTRÖJA I YLLE.


Christian / Brubeck.se

"Saknar du en varm och läcker långärmad undertröja i merinoull? Ylleundertröjan med långa ärmar är väldigt populär hos våra kunder - helt enkelt för att du får en fantastisk ylleundertröja i hög kvalitet till ett riktigt bra pris! Visste du att underkläder i merinoull kan användas året om? Ylleundertröjan reglerar din kroppstemperartur naturligt, så att du varken fryser när det är kallt eller svettas när det är varmt. Pröva den långärmade ylleundertröjan själv - jag ser fram emot att skicka dig en och höra vad du tycker."

Brubeck användar enbart den finaste australiensiska merinoullen till våra underkläder.

Den ultrafina ullen som används i merinoullsunderkläder är bara 16,5 micrometer tjock och har en längd på 65-100mm. Denna typ av merinoull är internationellt erkänd som den bästa, och ger dig de läckraste underkläderna. Brubeck kombinerer den australiensiska merinoullen med syntetiska fibrer, och skapar därmed de mest avancerade ylleunderkläderna på marknaden. Den schweiziska firman Schoeller, som är ledande inom kvalitetskontroll av textilier, garanterar kvaliteten på merinoullen som används.


Ylleundertröjan har en bred halsringning som låter dig andas.

Det finns inget mer irriterande än en undertröja som sitter åt runt halsen. Ylleundertröjan är därför designad med bred halsringing som ger dig frihet att andas och röra dig fritt. Ylleundertröjan är sydd för att kännas extra bekväm vid axlarna och halsen; du märker faktiskt inte att du har den på dig!

Bekväma rundade kanter vid armarna och midjan.

Ylleundertröjan har kraftiga rundade förstärkningar vid armarna och midjan. De ser till att hålla ärmarna på plats, och förhindrar att tröjan glider upp när du rör dig. Förstärkningarna är sydda för att inte strama åt varken runt armarna eller midjan, utan bara se till att tröjan sitter bra.

Ylleundertröjan låter din kropp andas året runt.

Ylleundertröjans unika materialsammansättning och de avancerade 3D-sömmarna leder automatiskt bort fukt från kropp. Merinoull är det bästa naturmaterialet för att leda bort fukt och svett från kroppen. Undertröjans 3D-konstruktion förstärker merinoullens effekter, så att du alltid håller dig torr och varm, oavsett aktivitetsnivå.

Slipp irriterande sömmar och tvättmärken.

Ylleundertröjan är självklart tillverkad med sömlösa (platta) sömmar. Det gör undertröjan ännu bekvämare att ha på sig. Är du bekant med känslan av irriterande och kliande tvättmärken? Det kommer du inte uppleva med ylleundertröjan - här är alla tvättråd och storlekar insydda i tyget!

Långärmad ylletröja som håller färgen och passformen.

När ylleundertröjorna produceras sys de i en större storlek på fabriken. Därefter tvättas de, så att de krymper till rätt storlek. Det betyder att du inte kommer uppleva att tröjan krymper, eftersom den redan anpassats till rätt storlek. Fabriken testar ylleunderkläderna löpande, för att kontrollera hur länge de håller färgen. Resultatet? Till och med efter 100+ tvättar har du fortfarande snygga, färgstarka merinoullsunderkläder. Kom bara ihåg att följa tvättråden.

Kvalitetsunderkläder för män i merinoull i läcker förpackning.

Du får din ny undertröja i merinoull i en snygg kvalitetsask, som du kan använda till förvaring av tröjan. Om du ska ge bort undertröjan i present kommer både du och mottagaren uppskatta den extra lyxkänsla som en snygg, läcker förpackning skapar. På askens baksida kan du läsa om Brubecks merinoullsunderkläde, och här hittar du även tvättråd.


TVÄTTRÅD OCH MATERIALET SOM ANVÄNDS i ylleundertröjan.


Tvätta skonsamt i 30-40 grader.

Ta hand om din nya undertröja i merinoull genom att tvätta den i 30-40 grader. Undertröjan håller passformen och färgen vid den temperaturan. Undvik att torktumla, bleka eller kemtvätta tröjan. Brubecks merinoullsunderkläder är testade för att hålla färg och form efter 100+ tvättar, så länge du enbart tvättar underkläderna och låter dem lufttorka.

 

Material.

Ylleundertröjan består av flera lager tyg, där varje lager bidrar med sina speciella egenskaper. Det innersta lagret består av polyamid och elastan. Undertröjans yttersta lager är gjort av 100% australiensisk kvalitetsmerinoul. Undertröjan är dermatologiskt testad, och innehåller inga farliga kemikalier eller färgämnen. 41% merinoull, 57% polyamid, 2% elastan.


EuropEisk kvalitet och säkerhet efter köpet.


2 års 100% reklamationsrätt på ylleundertröjan.

Alla Brubecks underkläder i merinoull genomgår en sträng och grundlig kvalitetskontroll på fabriken. Varje ylleplagg kontrolleras i sömmar, passform och färg innan det packas in i kvalitetsemballage. Ylleunderkläder som inte lever upp till kvalitetskraven kasseras omgående, så att enbart de bästa ylleunderkläderna når dig och andra kunder. Om du upplever problem med dina nya ylleunderkläder inom två år ska du bara kontakta oss. Om defekten beror på kvalitetsfel från fabriken byter vi givetvis varan åt dig.

Ylleundertröjan är producerad i EU - din garanti för hög kvalitet!

Tänker du någonsin på var dina underkläder produceras och under vilka villkor? Brubeck produceras i Polen på en av de mest moderna fabrikerna inom EU. De stränga europeiska kraven på klädproduktion garanterar att dina underkläder varken innehåller farliga kemikalier eller färgämnen. Samtidigt gör du en insats, och bidrar till att kläder produceras under goda förhållanden, eftersom EU kräver goda arbetsvillkor och inte tillåter barnarbete.

100.000+ europeiska kunder köper Brubeck!

Brubeck har producerat kläder och underkläder 2005, och är erkänt som ett av de bästa märkena i östeuropa. Brubeck expanderar kraftigt i hela Europa, och fler och fler skandinaviska kunder har fått upp ögonen för den kvalitet som Brubeck till konkurrenskraftiga priser. Brubeck är utnämnt till "Luxury brand of the year 2016" vid den årliga prisutdelningen i Polen, och har utöver det vunnit flera europeiska priser inom innovativa kvalitetskläder.


Fri fraKt VID KÖP över 500:-! | Annars 49:-!


Få din nya ylleundertröja levererad gratis med Postnord på köp över 500:-!

Vi älskar alla gratis frakt när vi köper kläder online. Därför är jag glad att jag kan erbjuda dig fri frakt till närmaste Postnord-uthämtningsställe på köp över 500:-. Ditt köp skickas inom 1-7 vardagar - varför kan du läsa mer om nedan.

Lite längre leveranstid = Billigare för dig!

"När jag startade Brubeck i Sverige 2018 var det med en önskan om att du ska kunna köpa Brubeck lika billigt som det säljs i Danmark sedan 2015. Jag har lagt priserna 30-50% lägre än vad de borde vara, och beställer direkt från fabriken 2-3 gånger i veckan till vårt lager i Danmark. Det betyder att jag kan ha ett begränsat varulager i Danmark, men ändå kunna skicka ditt köp inom 1-7 vardagar från det att du beställde. Mitt mål är att på sikt kunna leverera från dag till dag, men det kan bara ske med din hjälp. När du köper läckra kläder från Brubeck och berättar för din familj, vänner, kollegor m.fl. om Brubeck - så går vi i mål tillsammans. Tack!"

Billig frakt om du vill byta eller returnera ylleundertröjan!

Om du behöver byta tröjan till en annan storlek, eller har ångrat ditt köp - så är det enkelt att göra med returportalen. I returportalen fyller du i dina uppgifter och skriver ut en GLS paketlabel som du sätter direkt på förpackningen när du är redo för att skicka den i retur. Mycket enklare än så blir det inte!


Köp din nya långärmade undertröja i merinoull i 3 enkla steg.


Börja med att välja färg på din nya långärmade undertröja.

Ylletröjan finns i 3 klassiska färger som passar din basgarderob. Välj mellan svart, grått eller naturvitt. Vårt tips är att köpa tröjan i flera färgerna, så att du alltid kan vara säker på att få hög komfort närmast kroppen, som samtidigt matchar din övriga klädsel. När du ska beställa börjar du med att välja färg, och därefter storlek. Sedan lägger du undertröjan i din kundkorg.

Hitta rätt storlek på din undertröja.

Ylleundertröjan är förtvättad på fabriken så att den inte ska krympa i tvätten utan istället hålla passformen. För att ylleundertröjan speciella temperaturreglerade egenskaper ska fungera så bra som möjligt ska tröjan ha en figurnära passa. Tvärtom mot vad du kanske tror, känns det inte alls besvärande, utan bekväm och komfortabelt. Du hittar rätt storlek på din nya ylleundertröja i mätningstabellen nedan. Jag råder dig att välja en större storlek än normalt om du blir osäker.

Storlek medium

LängdBröstMidja
170-176 cm 88-94 cm 80-86 cm

Storlek large

LängdBröstMidja
176-182 cm 94-100 cm 86-92 cm

Storlek X-Large

LängdBröstMidja
182-188 cm 100-106 cm 92-98 cm

Storlek XXL

LängdBröstMidja
188-194 cm 106-112 cm 98-104 cm

Köp nu genom att klicka på korgen

Kom ihåg: Du får gratis frakt med Postnord på dit köp över 500:-, 2 års reklamationsrätt och 30 full returrättt. Du kan betala med Visa och Mastercard. Jag mailar dig löpande, så att du kan följa statusen på din beställning. Du kan räkna med att dina varor skickas inom 1-7 vardagar, och jag kan garantera att jag gör det så fort som möjligt!


Fullända din garderob av herrunderkläder i merinoull.T-shirt i merinoull för män | bara 349,- kr!

Föredrar du korta ärmar på din ylleundertröja? Vår t-shirt i merinoull håller lika hög kvalitet som resten av våra underkläder för män i merinoull. Du hittar t-shirten i storlek Small, Medium, Large, XL eller XXL. T-shirten finns i färgerna vitt, blått och svart – så att du kan ha matchande underkläder.

Linne i merinoull för män | bara 269,- kr!

Det klassisk yllelinnet kan användas året runt till alla typer av aktiviteter. Yllelinnet finns i storlek Small, Medium, Large, XL eller XXL i färgerna vitt och svart – tyvärr finns linnet inte i blått; där får du istället välja t-shirtmodellen.

Boxershort i merinoull | bara 159,- kr!

Bestseller! Boxershortsen i merinoull är en jättehit hos våra manliga kunder. Extremt bekväma och varma boxershorts som finns i storlek Small, Medium, Large och XL. Köp ett par i ljusgrått, vitt, blått eller svart. Vi rekommenderar att du köper minst två par - du kommer att sakna dem när de är i tvätten!

Långkalsonger i ylle för män | bara 349,- kr!

Klassiska långkalsonger i värmande merinoull. Du håller garanterat benen varma i långkalsongerna som ser till att kylan inte läcker in på kroppen. Välj mellan långkalsonger i svart eller grått - de finns i storlek Small, Medium, Large, XL eller XXL.


Produktvideo - Långärmad ylleundertröja för män.


Modellfoton - Långärmad ylleundertröja för män.Frågor & svar om den långärmade undertröjan i ylle.