Aktivitetsnivåer


Brubeck AktivitetsnivÅer


Brubecks termoaktiva kläder är designade för att hjälpa kroppen med de naturliga temperaturreglerande processer som hela tiden försiggår inuti oss. Din kropp behöver olika nivåer av skydd, beroende på de aktiviteter du utför och påverkan från temperatur, fuktighet och vind.

Aktivitetssymbolerna som du hittar vid produkterna ger dig en indikation på aktivitetsnivån som plagget är designat för. Det betyder inte att du inte kan använda plagget för andra ändåmål eller aktiviteter – det är främst en indikation på den förväntade aktivitetsnivån. Du är alltid välkommen att be oss om hjälp om du har frågor kring vilken produkt som lämpar sig bäst för din planerade aktivitet.

Brubeck aktivitetsnivå 1

Kläder med aktivitetsnivå 1 är anpassade för din kropp när du företar dig saker med låg aktivitet. Det kan vara när du sover, eller när du är hemma och tar det lugnt.

Kläder med aktivitetsnivå 3 är anpassade för din kropp när du utför vardagsaktiviteter. Det kan vara när du är på jobbet, eller andra normala aktiviteter i vardagen.

Kläder med aktivitetsnivå 5 är anpassade för din kropp när du ägnar dig åt saker med moderat aktivitet. Det kan vara t.ex. fritidsintressen, amatörsport eller lättare fysiskt arbete.

Kläder med aktivitetsnivå 7 är anpassade din kropp när du ägnar dig åt saker med intensiv aktivitet. Det kan vara sport med hög intensitet, när du är utomhus eller när du utför hårt fysiskt arbete.

Kläder med aktivitetsnivå 9 är anpassade för din kropp när du utför saker med hög aktivitet. Det kan t.ex. vara arbete i fysiskt utmanande miljöer, eller extremsport.